Baggensnäs 
- konferens, fest, bröllop, event och boende året runt.

Baggensnäs är beläget vid Baggensfjärden på Värmdö i Ingarö Kommun, 25 km från Stockholms City. Bebyggelsen på Baggensnäs utgörs av en stor och mycket representativ huvudbyggnad.
Det stora huset, huvudbyggnaden, är mycket representativt  med stora sällskapsytor i en fantastisk miljö! Gårdsplanen framför är möblerad för uteservering. En perfekt lokal som går bra att hyra för konferenser, arrangemang och event. Uthyrning av bostäder sommar som vinter, se vidare Att hyra.
Välkommen med en förfrågan via vårt formulär och beskriv dina önskemål.
 

 

På Baggensnäs finns möjlighet att spela bordtennis, bada bastu, samt friluftsbadbad och fiskemöjligheter. Sköna skogspromenader kan också företas i den omväxlande terrängen, antingen håller man sig till de små skogsvägarna eller så ger man sig ut i obanad terräng. 

 

Det finns fler arrangörer av turridning, flera golfbanor och friluftsbad, ett nytt äventyrsbad och underbara caféer och restauranger i Gustavsberg. Passa på att besöka den anrika porslinsfabriken.  


Mer om det stora utbud som finns och vilka evenemang som erbjuds under Er vistelseperiod kan Ni läsa om i uthyrningspärmen.


På Baggensnäs har vi en egen brunn som försörjer oss med vatten. Det betyder att alla gäster skall använda vatten varsamt då det finns risk för att vattnet sinar. Regler för vattenanvändning finns i uthyrningspärmen.

 

Under sommarsäsongen kan man även färdas med båt till Baggensnäs. Taxi- och charterbåtar kan anlägga vid bryggan och privatbåtar förtöja vid betongbryggan, alternativt vid de två bojarna en bit ut där djupet är större. Under vintersäsongen, om isen bär, kan vi åka skridskor över Baggensfjärden till Saltsjöbaden som utflyktsmål.

 

Det sägs att Greta Garbo har vistas här på Baggensnäs under sina sommarmånader i hemlandet. Besök Garbohuset och sitt på hennes uteplats, mitt i naturen alldeles intill vattnet. Njut av stillheten och utsikten, kanske du ser havsörnen segla förbi.

 

Välkommen med en förfrågan via e-post och beskriv dina önskemål och hur många ni är -> info@baggensnas.se